Χάπι End

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2001-2002

ΚΩΜΩΔΙΑ

Happy-End-Poster
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΙΑΤΡΟΥ Χάπι end
ΣΥΝΘΕΣΗ: Το χάπι end είναι φτιαγμένο από εφτάμισυ υπέροχους ηθοποιούς, μία καταπληκτική σκηνοθεσία, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, καθώς και μία θεσπέσια μουσική. Ακόμη περιέχει αρκετό χιούμορ, πολύ γρήγορους ρυθμούς και πέντε μοναδικές μεταμφιέσεις.
ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: Δίωρη έγχρωμη παράσταση, για λήψη από τα μάτια και τα αυτιά.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Το χάπι end ενδείκνυται σε θεατές που έχουν ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ. Είναι χαλαρωτικό και δρα κατά τους άγχους και της μελαγχολίας.
ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Το χάπι end αντενδείκνυται σε θεατές που πάσχουν από ακράτεια (λόγω του ασταμάτητου γέλιου), ναυτία (λόγω των γρήγορων ρυθμών και της συνεχούς μετακίνησης των ηθοποιών), θολή όραση (γιατί συμβαίνουν τέρατα στη σκηνή και δεν πρέπει να χαθεί το παραμικρό) και συχνουρία (γιατί άμα είναι να πηγαινοέρχονται στην τουαλέτα, δεν πρόκειται να δουν ούτε αυτί παράσταση, αλλά δεν θ’ αφήσουν και τους άλλους να δουν).
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Η μόνη ανεπιθύμητη ενέργεια που μπορεί να σας προκαλέσει το χάπι end είναι ο εθισμός, σε σημείο τέτοιο που να μην μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό. Στην περίπτωση αυτή ένα τηλέφωνο, το οποίο πρέπει να καλείτε και να κλείνετε θέση είναι το 8212271.
ΦΥΛΑΞΗ: Το χάπι end πρέπει να φυλάσσεται καλά στο μυαλό και την καρδιά του θεατή, για αρκετά χρόνια από τη μέρα που θα το πάρει, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι το μόνο χάπι που δεν χρειάζεται να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες: 2 με 3 φορές το μήνα. Παιδιά: 4 με 5 φορές το μήνα, αφού η παράσταση δεν έχει βωμολοχίες και διαθέτει αστεία κατανοητά για παιδιά.
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ: Μέχρι σήμερα δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι το χάπι end προκαλεί δυσμενείς επιδράσεις στο έμβρυο. Συγκεκριμένα τρεις εγκυμονούσες που είδαν την παράσταση αρκετούς μήνες πριν τον τοκετό, γέννησαν τρία φυσιολογικά και υγιέστατα μωρά, ενώ μία εγκυμονούσα που γέννησε κατά την διάρκεια της παράστασης (δεν άντεξε στα γέλια), είχε γέννα φυσιολογική, κάνοντας μάλιστα και δίδυμα.
ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: Δεν υπάρχει ειδικό αντίδοτο. Μετά από υπερδοσολογία, θα πρέπει να γίνει πλύση εγκεφάλου, για να απαλλαγείτε από όλα αυτά που έχετε δει κι έχετε ακούσει ή θα πρέπει να δείτε κα΄ποια άλλη παράσταση για να ‘’ξεκολλήσετε’’ λίγο από αυτή.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ: Το χάπι end χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή. Αρκεί να το δείτε σε κάποια διαφήμιση ή να σας το προτείνει κάποιος φίλος.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Χειμερινό Θέατρο Άλσος.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 28-4-2002
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
(κατά σειρά εμφάνισης)
Έλενα ΤΣΑΒΑΛΙΑ: Μίμη
Μάρκος ΣΕΦΕΡΛΗΣ: Μάρκος
Νίκος ΑΣΗΜΑΚΗΣ: Σάκης
Έλσα ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Λίζα
Τάσος ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: Περικλής
Μπεάτα ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ασπασία
Γιάννης ΖΟΥΜΠΑΝΤΗΣ: Πίπης
Θανάσης ΑΛΦΟΝΣΟ: Χάρης
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Πέτρος ΛΕΩΚΡΑΤΗΣ
Κείμενα: Μάρκος ΣΕΦΕΡΛΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θανάσης ΑΛΦΟΝΣΟ
Μουσική: Νίκος ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΟΣ
Κατασκευή Κοστουμιών & Αξεσουάρ: Σύλια ΔΕΜΙΡΗ
Ζωγραφική Σκηνικών: Χάρης ΧΑΡΑΚΟΣ
Σκηνικά-Κοστούμια: Κάρολος ΡΩΜΟΥΣΗΣ
Κατασκευή Σκηνικού Αίθουσας: Θεόδωρος Μουρτάς
Κατασκευή Σκηνικού: Ευθύμιος ΚΑΛΥΒΑΣ-ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Φωτισμοί: Τάκης ΣΟΥΤΑΛΟΣ
Ήχος: Βασίλης ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ
Μεταμφιέσεις Μάρκου Σεφρλή: Αλίκη ΑΛΦΟΝΣΟ
Υποδήματα: Αγγελική ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
Φωτογραφίες: Αντώνης ΣΥΜΕΩΝΑΚΗΣ
Θεατρικές Επιχειρήσεις: Τάσος ΤΖΙΒΟΥΖΙΔΗΣ