​​Η «Art of Comedy» Α.Ε. αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχαγωγίας και των θεαμάτων στην χώρα μας.

Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της αποτελεί η οργάνωση και η παραγωγή θεατρικών παραστάσεων και τηλεοπτικών παραγωγών που καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού για διασκέδαση και ψυχαγωγία σε ετήσια βάση.

Οι Θεατρικές παραστάσεις, τόσο την χειμερινή όσο και την καλοκαιρινή θεατρική σεζόν «ανεβαίνουν» σε θέατρα που βρίσκονται υπό την αποκλειστική διαχείριση της εταιρείας, όπως το ανοιχτό θέατρο «Δελφινάριο» που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας», (2.000 θεατές) και το ιστορικό θέατρο «Περοκέ» που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Καραϊσκάκη, κοντά στο κέντρο της Αθήνας (800 θεατές).

Από την ίδρυσή της το 2002, η «Art of Comedy Α.Ε.» επενδύει σε παραγωγές υψηλών προδιαγραφών οι οποίες στοχεύουν στη διασκέδαση και στη ψυχαγωγία των θεατών, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουν τη μέγιστη δυνατή αλληλεπίδραση μαζί τους.

Οι θεατρικές παραγωγές της «Art of Comedy» Α.Ε. ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, μέσω άρτια οργανωμένων περιοδειών τόσο σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, όσο και σε πόλεις του εξωτερικού (ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Γερμανία, Σουηδία και Κύπρο).

Τα τελευταία πέντε χρόνια, υπολογίζεται ότι οι θεατρικές παραγωγές της έχουν ψυχαγωγήσει περίπου 1.000.000 θεατές.

Από το 2012 η «Art of Comedy» Α.Ε. έχει αρχίσει να στρέφει το βλέμμα της στην παραγωγή τηλεοπτικών παραγωγών με πιο πρόσφατη δημιουργία το «BLIND TASTE» που μεταδίδεται καθημερινά από το τηλεοπτικό κανάλι «STAR» με μεγάλη ανταπόκριση στα δυναμικά κοινά.

Παράλληλα τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία διαχειρίζεται εμπορικά τα δικαιώματα των θεατρικών πραραγωγών της καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα και τη δημόσια εικόνα των ηθοποιών που μετέχουν στις παραγωγές της, ενώ προωθεί ενεργά τις σχέσεις και συνεργασίες με διεθνείς καλλιτέχνες και εταιρείες παραγωγής βελτιώνοντας σημαντικά τη διεθνή παρουσία της με μεγάλη επιτυχία.